De kennis voor mooi groen gras 

Van Grasman staat voor de gedachte dat iedereen een onbezorgd groen gras kan laten groeien als die dat wilt. Leek of gevorderd gras liefhebber. Met de juiste handvatten hebben wij allemaal wat we willen, mooi groen gras.

Hoe Van Grasman is begonnen

Jaren geleden wilden we een gazon aanleggen, maar dit bleek voor ons destijds als leek moeilijker dan gedacht. Verticuteren, bemesten waren termen die wij nog niet kenden. Ook door het grote aanbod aan graszaad on- en offline zagen wij door de bomen het bos niet meer. Na wat speurwerk was het voor ons wel duidelijk. Een platform met niet alleen de producten voor jouw gazon, maar ook randproducten en de juiste kennis direct en overzichtelijk binnen handbereik.

Van Grasman missie

Bij Van Grasman staat een onbezorgde aanleg van een groen gazon, voor een leek of gevorderde, jong of oud, overwegend gras liefhebbers centraal. Wij bieden onze klanten een samenhangend aanbod graszaad en reiken de juiste kennis aan om met eigen handen onbezorgd een groen gazon te kunnen laten groeien. Van Grasman: Voor mooi groen gras.

Van Grasman visie

Bij Van Grasman staan het leveren van kennis en alle juiste tools voor een groen gazon centraal. Bij alles wat we doen gaan we uit van de kennis en kunde van degene die nog het minst van gras en zaaien af weet.